Set cutite 8 piese din inox cu suport acrylic Royalty Line Switzerland
Setul contine: Satar, Cutit de bucatar, Cutit de paine, Cutit universal, Ascutitoare,
Foarfeca, Suport.
Cum se folosesc aceste cutite?
Cutitul bucatarului
Cutitul bucatarului este atat pentru carne cat si pentru legume. Poate fi folosit la tocat, maruntit, feliat carne si
legume.
Este un cutit cu lama larga si grea fiind de ajutor mare in bucatarie.
Cutitul sandoku
Cutitul Sandoku este o varianta japoneza pentru cutitul bucatarului. Este folosit pentru taierea oaselor mici, pentru
carnea fara oase, pentru maruntire si tocare.
Are o lama de o duritate exceptionala, foarte ascutit si un unghi de taiere foarte bun.
Cutitul pentru carne
Cutitul pentru carne este lung si ingust. Este folosit pentru feliat carne gatita, fripturi, jambon etc.
Este mai subtire decat cutitul bucatarului reusind astfel sa taie mai precis si mai subtire.
Cutitul pentru paine
Datorita lamei zimtate, cutitul pentru paine poate sa felieze foarte precis fara sa strice aspectul painii.
Cutitul universal
Cutit universal pentru bucatarie.
Cutitul pentru decojit
Cutitul pentru decojit este cutitul cu marginea lamei netede. Este de marime mica si este folosit in decojirea
diverselor legume si fructe din bucatarie (indepartarea nervurilor unui crevete, scoaterea samburilor si a nervurilor
dintr-un ardei iute, curatarea ciupercilor sau maruntirea legumelor mici).