Vodafone: 0734.155.277 / Orange: 0727.737.405 / RCS & RDS (mobil): 0722.266.258 / RCS & RDS (fix): 031.428.04.19

Program: Luni - Vineri 8.00 - 18.00

Bine ai venit ! Introduceti datele pentru Autentificare sau Creaza cont
Contul meu  Cosul meu  Wishlist  Log in
Cele mai vandute
Servicii
Follow Me on Pinterest
Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Compania care administreaza site-ul http:// www.gastromag.ro, denumit in continuare gastromag.ro, este  S.C. HOME WORLD S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/8424/20.07.2012 si avand Codul Unic de Inregistrare: 30457234.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos.

S.C. HOME WORLD S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Politica de Confidentialitate".

1. INFORMATII PERSONALE

Suntem de acord ca furnizarea produselor prezentate pe gastromag.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii,accesati meniul "Contul meu".

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora.

S.C. HOME WORLD S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Accesarea www.gastromag.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. HOME WORLD S.R.L.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile  S.C. HOME WORLD S.R.L. sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de S.C. HOME WORLD S.R.L. prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.).

S.C. HOME WORLD S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti,cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia).

Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest  lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

S.C. HOME WORLD S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie  a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000  privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere S.C. HOME WORLD S.R.L. sa confirme prelucrarea sau nu, a datelelor personale, in mod gratuit;

b. dreptul de a cere S.C. HOME WORLD S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere S.C. HOME WORLD S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

d. dreptul de a cere S.C. HOME WORLD S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale;

e. dreptul Dumneavoastra de a notifica in scris S.C. HOME WORLD S.R.L. ca renuntati la cumparare,fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, de la incheierea contractului,prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor livrate direct catre client.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@gastromag.ro.

www.gastromag.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.gastromag.ro , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului  www.gastromag.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice (se precizeaza si acest act normativ, dupa caz).

S.C. HOME WORLD S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau o alta persoana. Este obligatorie furnizarea datelor, acestea fiind necesare completarii facturii fiscale.

Refuzul determina incapacitatea noastra de a prelucra comanda si de a livra produsul / produsele.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: S.C. HOME WORLD S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la e-mail office@gastromag.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie: *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct, cu conditia sa aduca la cunostinta S.C. HOME WORLD S.R.L. ca nu doreste acest lucru (prin trimiterea unei cereri scrise datate si semnate la adresa de e-mail office@gastromag.ro, prin care solicita stergerea datelor din baza de date).

S.C. HOME WORLD S.R.L., detinatorul www.gastromag.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.

S.C. HOME WORLD S.R.L. nu furnizeaza adresele de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresele de e-mail obtinute prin intermediul www.gastromag.ro, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.gastromag.ro trimitind un e-mail la adresa office@ gastromag.ro.


 

CONTINUA
Cos cumparaturi
Produse in cos: 0
Valoare: 0,00 RON

Finalizeaza comanda
Cele mai vizualizate produse
Promotii
PROMO
Ceainic cu fluier Or
Pret:
281,80 RON
140,90 RON
PROMO
Furculita desert gas
Pret:
15,90 RON
7,95 RON
PROMO
Platou rotund BergHo
Pret:
100,90 RON
50,45 RON
PROMO
Platou rotund Straig
Pret:
147,80 RON
73,90 RON
 
 
Conditii de utilizare a site-ului
Politica de confidentialitate
Avantajele clientilor
Contact

Partener autorizat pentru marcile:

ADE | Arcusine | B/R/K | Caso | Calve | Cilio| Culinario | Cerve | Decover | DeSilva | Domo | Esmeyer | Faimar | Fissler | Fest | Gastrotech | Gural Porslen | Hailo | Kuchenprofi | Kahla | Kela Line | Kruger | Kutahya Porslen | Lumenflon | Moneta | Picard & Wielputz | PentoleAgnelli | Pyrex | Renga | Simax | Tramontina|                

Copyright 2012 Toate drepturile rezervate| Magazin online Gastromag "Totul pentru bucataria ta!"

S.C. HOME WORLD S.R.L. este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal sub numarul 25502


Preturile sunt actualizate si includ cota de tva de 19%.

Fotografiile afisate au caracter orientativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Toate promotiile prezente pe www.gastromag.ro sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania.
Sitemap